Opastuskeskus

Susiluolan opastuskeskus sijaitsee Karijoen Wanhalla Kunnantuvalla, joka sijaitsee Karijoen keskustassa. Susiluolan opastuskeskus on auki kesäisin.

Opastuskeskuksella on kesällä 2002 valmistunut ‘Susiluolan Maailma’ -näyttely. Opastuskeskuksella on myös kahvio ja pieni matkamuistomyymälä.

Susiluolan Maailma -näyttely tarjoaa tietoa luolasta ja sen vaiheista. Näyttely painottuu esittelemään Susiluolan arkeologiaa ja löytöjä, geologiaa ja alueen kehittymistä jääkauden jälkeen sekä muinaista eläimistöä ja kasvillisuutta. Keskuksessa voi katsella 15 minuutin pituisen videoesityksen luolan kaivauksista ja multimedia-esityksen jääkauden roolista luolan kehityksessä.

Susiluolan opastuskeskus
Alakyläntie 2, Karijoki


Opastukset

Opastetuilla kierroksilla Susiluolalle näet ja koet enemmän! Asiantuntevan oppaan johdolla saat tietoa Susiluolan ja alueen geologiasta, arkeologiasta ja historiasta. Opastukseen voi liittää vierailun Opastuskeskuksessa ja/tai Susiluolanäyttelyssä, ruokailuja, kahvitusta jne. Retket räätälöidään aina asiakkaan toivomusten mukaisesti. Ota siis yhteyttä ja kerro meille toiveesi! Ryhmille tarkoitettujen tilausopastusten lisäksi Susiluolalle järjestetään myös yleisöopastuksia. Niiden ajankohdista saat tietoja alueen matkailuinfoista.

Opastuksia Susiluolalle ja näyttelyihin tarjoavat:

Karijoki oppaat

Kristiinankaupungin matkailuinfo