Susiluola-näyttely

Susiluola-näyttely sijaitsee Karijoen Wanhalla Kunnantuvalla, joka sijaitsee Karijoen keskustassa. Näyttely on avoinna kesäisin.

Esillä on kesällä 2002 valmistunut ‘Susiluolan Maailma’ -näyttely sekä näyttelyesineitä Kristiinankaupungin Susiluola-näyttelystä.

Susiluolan Maailma -näyttely tarjoaa tietoa luolasta ja sen vaiheista. Näyttely painottuu esittelemään Susiluolan arkeologiaa ja löytöjä, geologiaa ja alueen kehittymistä jääkauden jälkeen sekä muinaista eläimistöä ja kasvillisuutta. Keskuksessa voi katsella 15 minuutin mittaisen videoesityksen luolan kaivauksista.

Susiluola-näyttely
Alakyläntie 2, Karijoki


Opastukset

Opastetuilla kierroksilla Susiluolalle näet ja koet enemmän! Asiantuntevan oppaan johdolla saat tietoa Susiluolan ja alueen geologiasta, arkeologiasta ja historiasta. Opastukseen voi liittää vierailun Susiluola-näyttelyssä, ruokailuja, kahvitusta jne. Retket räätälöidään aina asiakkaan toivomusten mukaisesti. Ota siis yhteyttä ja kerro meille toiveesi! Ryhmille tarkoitettujen tilausopastusten lisäksi Susiluolalle järjestetään myös yleisöopastuksia. Niiden ajankohdista saat tietoja alueen matkailuinfoista.

Opastuksia Susiluolalle ja näyttelyihin tarjoavat:

Karijoki oppaat

Kristiinankaupungin matkailuinfo